valborg!



Hello cuties! ;)



Kom hem från siknäs för ett tag sen, sov hos Maria inatt. Sry för att jag är så fruktansvärd dålig på att uppdatera, men har helt enkelt inte orken för det, åså tid har jag inte heller för den delen. Aja, denna veckan har vi iaf haft rockkonsert på folketshus, det är drf vi är lediga idag :) Spelade bas, och det gick väl sådär. Senså åkte vi till lule igår också, snurrade runt på stan åde. Och jag och Maria hade typ överenergi eller nåt, så vi skämde ut oss ganska så rejält, haha ;) Jaja, nu ska jag ta och hoppa i duschen och sen börja fixa mig för kvällens festligheter! bilder lär ju komma in sen, och imorgon så fyller ju Felicia år, och på lördag äre pite cruising, var riktigt kul förra året ellerhur felicia?! ;)
Jaija, slänger in några bilder från dagarna som har gått, sen ska jag duschaaa!



rockkonserten (tisdag), fix inne på toan innan :)




i lördags tror jag, just kommit hem från festen på kallkällan :)




Erica på rockkonserten (onsdag)




jaja nu ska jag dra mig mot duschen!
pusspå er!

GLAD!



helluuu!





Kom hem från skolan alldelens nyss, ganska chill dag faktiskt. Inga jobbiga lektioner idag inte :)
på idrotten var jag och erica ute på prommis och då ringde jenny (våran syo) och sa att jag hade tagit mig in på grans! fan vad sjukt jävla glad jag är :D Erica och Jessica tog sig in på HR också, sjukt kul! :) nu äre ba att försöka höja betygen litegranna eftersom att det bara är preliminärt. Ahja nu ska jag gå och käka sen blir det nog att gå ut en sväng.!
först blir det bara lite bilder! ; D


idag innan promenaden, gott vare med glass! ;D




dom flätade armbanden fick jag och erica av maria, hon har köpt dom i spanien,
senså det rosa på min arm köpte jag i spanien -07
och det svarta fick erica av emma, och det är från turkiet. tappat bort mitt :(





grens och min vespa igår i siknäs :)


cya
Pusss!






justja!

Glömde bara säga att ...


jag ska på hultsfredsfestivalen i sommar med Felicia och Erica! kommer bli så sjukt kul, vi ska åka med festivalbussen som tar hela 20 timmar från skellefte! Någon annan som ska? ;)


vespa!


Godkväll!



Alltså, detdär med att göra en ny header har som blivit ett beroende för mig, gör om nya hela tiden, och blir ändå aldrig nöjd. Tror nog inte att den nya som jag just satte in har hunnit komma upp ännu så :)
Ahja idag har det inte hänt alls för mycket. Morgonen började med att jag sket i att fara till skolan, eftersom att vi bara skulle ha två lektioner + en konsert som vi skulle fara och kolla på. så ides inte. Så maria ringde på morgonen (vi hade bestämt att fara till lule hon, jag, emma och erica, och jag studsa upp från sängen eftersom att jag trodde att jag hade försovit mig, för bussen skulle ha gått halv 11. Så jag hoppa i duschen direkt och sen när jag väl hade duschat klart och börjat göra mig iordning så ringer maria och säger att hon inte ska åka eftersom att hon inte fick några pengar. Och då kom jag på att mamma hade farit till jobbet så ringde henne och frågade om hon hade lagt in pengar på mitt kontokort, men nej det hade hon inte gjort och kunde inte göra det från jobbet heller, så det blev inget lule.Tråkigt värre! Men vi (jag och Maria) ska nog till stan till helgen mest troligt, om hon nu får pengar :)
Ahja, sen hade jag så sjukt tråkigt så bestämde mig för att ta vespan till siknäs. Chrille och Wollbro följde också med med grens vespa, så blev att sitta hos Maria i nån timma och sen kom Maria med till töre också, med hennes vespa. Senså har vi väl bara suttit och degat hemma hos Gren och kört runt lite i byn, tråkigt haha!
jajja nu ska jag gå och plugga lite, har så fruktansvärt mycket kvar att göra.

pussss!

Its alright im on the other side of love



Hellu sötisar!


Har just gjort om min blogg, återigen. haha! fast nu blev den lite bättre iaf, orkar inte lägga ner så mycket tid på bloggen faktiskt. Den får se ut som den gör ett tag nu framöver. Idag har det då inte hänt så mycket, skola. Riktigt slapp dag på skolan faktiskt, kollande på film åså. Ahja nu ska jag gå och äta iaf och efter det blir det att fara till ridningen med lilla Maria!:)


Skriver kanske sen, puss!

HEY

Ni ska inte tro att bloggen är klar för ska göra en ny header eftersom att denna jag gjorde nyss blev så ful, men klockan är 00.54 och det är skola imorgon, så ska ta och sova nu.
cya pusspuss snyggingar ;)

godnatt!

aaah godnatt på er, gick och la mig för flera timmar sen, men har fortf inte lyckats somna! ahja ska ut på en smoke och sen lägga mig, cya pusspuss!



(inte ny precis, nån vecka gammal bild)

i'm surrounded by your embrace



Hallå!



Alltså, fan vad jag hatar migrän. Mår riktigt illa och har världens huvudvärk. Kom dessutom hem från Finland för ett tag sen, blev att vara där lite längre än jag hade trott. Men kul var det ändå! Träffat massa släktingar som jag aldrig träffat förut, och som jag inte ens kom ihåg, hah! Ja, släkten på pappas sida är ju enorm så det är ju inte så konstigt. Vi har också pratat om att fixa en släktträff, den förra var ju 2004 och det brukar ju vara 5 års mellanrum så blir nog släktträff till sommarn, hoppas det!
Och imorgon är det skola, fan vad jobbigt. Men dock så är det ju inte så långt kvar heller, några få veckor bara! :)
ajja, skriver lite senare om jag inte har avlidit av denna huvudvärken.

justja, bilder från i helgen finns på pixbox
www.miiiira.pixbox.se

cya pusspuss!





byebye sverige!



Hallå på er :)




Jeoo, som det står i rubriken så lämnar jag sverige för helgen ;) haha. Ska nämligen till finland med min gudmor, gudfar och kusin. Så det blir väl kul. Kommer mest troligt hem på söndag... tror jag. Jaa får ju se! Får se om jag har tid att blogga där, men det borde jag ju :)

Nu ska jag iaf gå och äta och se att jag har packat ner allt. Vi far väl på nån timma.

Glad påsk på er alla förresten!
ha det, puss!




jamen jao.




Hey!


Kom hem för ett tag sen, denna natten spenderades i siknäs med Maria. Åkte dit kring 11 med chrille och gren. vi flummade på som vanligt.  Ikväll vet jag då inte vad som händer, blir kanske att fara till boden. Berättar imorn vad som händer där om vi nu far dit. Ajja nu ska jag dra mig från datorn, ska bara slänga in en bild först ;)



haha sött va? bild från igårnatt hemma hos Maria, osminkad och sovkläder, det gillar vi! ;)



cya pusspuss


myyyyyyys



jamen hallå!


Kom hem just, har varit i siknäs och hälsat på maria en sväng med några boys. Hände väl inte så mycket där, vi prata bara och kollade på gamla bilder, haha! Innan det var vi och såg film hos emma, det var jag, emma, erica, maria och felicia. Vi såg på två "skräckisar" eller.. det skulle då vara det men tyckte inte precis att dom var så läskiga. Tråkigt! ;)
Vi åt glass och JORDGUBBAR också! fyfan vad det var gott med jordgubbar, längtar till sommaren så himlarns mycket. Haha, fulast var ju ändå när jag fick jordgubbsfeber i somras, mer än så ska jag inte berätta vad vi gjorde.
jäjä, nu ska jag börja dra mig mot sängen trorjag.

jag och fellan, nångång i april förra året! :)
 



ahja, gonatt på er !

filmkväll.?


hey,


Gårdagen började med att vi (jag,erica och felicia) drog till bergdahls på "fest", till att börja med var det bara vi och tre killar till. Vi hade det allmänt trevligt i nån timma, sen började det rulla in folk eftersom, var riktigt kul där ett tag faktiskt. Senså kom chrille, gren och wollbro till töre så jag å felicia åkte med dom hem till gren, satt dära ett tag, sen kom det folk från kalix så jag gick ut och skulle prata med dom bara, men senså skulle vi tydligen till kalix, och felicia ville inte komma med, tråkis (N) Varväl i kalix i nån timma, snurrade runt åde, kul var det. Kom iaf hem kring 4, då la jag mig och sov nästan på dirren.

Ikväll blir det att se film och ta det allmänt mys, gillar såna kvällar! :) Felicia och Emma är och hyr film nu så får se vad dom hittar för bra.

lite bilder från gårdagen!


så såg man ut för kvällen

en söt felicia :)


en söt Erica inne på toa, haha! :)

+ lite folk, dålig bild kanske eller vad säger ni? =)



jaja nu ska jag dra mig från datorn.
cya pusspuss

galet!



Goddagens!


Haha ojoj säger jag bara, vilken fest! Började med att vi tjejor (Jag,Erica, Felicia, Emma, Jessica och Maria) satt hemma hos Erica och drack lite smått, började väl där kring 6 skulle jag tro, hade massa kul! Sen kring 8 började det rulla in massa folk, först kom det kring 6-7 pers, och redan då tyckte vi att det var nog mycket. Haha, sen kom det mer och mer folk hela tiden, och tillslut var det väl kring 30 pers. Och en stor del av dom kände vi inte ens, så kändes som lite skumt haha!
Sendå fick grannarna för sig att vi hade för hög musik, och att det stog för mycket bilar vid infarten osv, så dom ringde såklart snuten. Togväl nån timma, så kom dom dit så fick alla fara. En stor del av folket drog till Bergdahls, men vi orkade inte fara dit, så vi tänkte att vi skulle fara tillbaka till Erica på ett litet tag. Vi åkte runt i lilla Töre ett tag, och sen for vi tillbaka. Haha för en gångs skull var det jag som ville fortsätta festa, men ingen var på, så det blev inget av det inte. Vi satt typ bara och prata åde, hade det allmänt trevligt, sen drog det sista folket hemåt mot kalix. Då gick jag också hem, när jag väl kom hem satt jag mig vid datorn en stund, kollade runt lite, slog igång en film och la mig :)

Och idag har vi varit och städat bara, jessica var tjock och åt pizza också usch :D haha
Ajja, nu ska jag fixa mig inför kvällens festligheter.
cya pusspuss

puss&gonatt!



Yes, bedtime!

Ska ta och lägga mig i sängen och se film snart, och mysa gärnet :) är sjukt trött, men har ändå inte lyckats dra mig från datorn än, kände mig bara tvungen att skriva ett inlägg först.
Idag har det väl inte hänt så mycket, bara massa chillande. Kom hem för ett tag sen, var till shell en sväng,  så var vi och hämtade drickan till imorgon, eller idag blir det ju iofs om man tänker på att klockan är efter tolv!
Ja imorn blir det då lule med mor&far, ska fara och handla lite, dra in till stan med mamma och se om jag hittar mig nåt fint till imornkväll, annars om jag inte gör det vet jag vad jag ska ha på mig iallafall. Åh vad sugen jag blev på varma mackor helt plötsligt. Skulle inte sitta helt fel! ;) tror fan jag ska ta och göra mig en macka, sen blir det sängen dirr.
hörsväl imorn sötnosar!
gonatt!

sjukt bra melodi på låten, speciellt i början :')


my biggest enemy is myself




HEY!


Ja, ni kanske märker att jag är sjukt dålig på att uppdatera, men det är för att jag inte har tid helt enkelt, men det finns en liten del av mig som inte orkar heller (A) haha.
Dom senaste dagarna har det inte hänt så mycket, inte förra helgen heller, inget festande på flera helger, men imorn då jävlart blir det party!  Kul också nu när vi har beställt en ny slags cider, som började säljas igår, hannas peach melba. Låter riktigt gott, så då är det väl bara att hoppas på att dom är så goda som dom låter!  Ska fota massa så bilder lär väl komma in på lördag/söndag!

Ja och ikväll äre då påskdansen på folkets hus i Kalix, och jag ska inte fara eftersom att jag har vart sjukanmäld från skolan hela dan idag så. Senså är vi ju lediga hela dan imorn pga dansen, men jag ska va ledig ändå fast jag inte far på den :)
 Undra vad som händer imorgon på dagen dåe.?, har nästan lust att dra till luleå och se om jag hittar mig nått snyggt till imorgonkväll! Nån som är på? ; )
ajja...

juste, var ju på utställning med Aktia i lördags, kom dit kring 9 på morgonen, sen tog det väl ett tag innan vi fick gå in i ringen, Akita blev BIR (bäst i ras, för er som inte förstår), riktigt kul eftersom att det var min och hennes första utställning tsm! :) vi gick ju vidare till final, och då sa dom att vi fick vänta i kring 3-4 TIMMAR! sjukt jävla jobbigt, men jag och mamma åkte in till stan en sväng och åt och handlade åde, sen kom vi tillbaka, och kring 5 var då tävlingen om BIS (bäst i show), visade upp hon i typ 3-4 minuter, men vann då inget!. Fan va less jag vart, varit där heeeela dagen åså sen vinner man inte ens något förutom två små rosetter!! haha ajja sånt är livet :)


Nu ska jag börja fixa mig lite smått, känner mig så lodis haha!




bild på rosetterna :)

cya pusspuss!


RSS 2.0