stugan snart..

hallå på er!


Mjaa, nu är det inte många timmar tills jag åker. Åker mellan 9 och 11. För er som fortfarande inte har fattat så åker jag till stugan, ska vara dära i typ två och en halv vecka. Beror mest på när pappa ska hem därifrån.  Jessica var nyss förbi på en rök och sa hejdå. Kmr ju inte träffas på ett tag (n) Och nu sitter jag och tar emot en massa musik från Emma! tack för att du orkar ladda ner musik till mig gummsi! :) Jaja, kmr väl uppdatera hära nån dag när jag är hos farbror, (har dator där). Orkar iallafall inte skriva mera, börjar bli trött så ska gå och lägga mig så fort jag fått alla låtarna av Emma.






detta är iaf en bild på våran lilla mysiga sjö precis utanför stugan. Tagen 2006 tror jag.

aja, puss!

:'(

hoppas du blir bättre, farfar. <3

bilder!

hallå, nu har både mina och ericas bilder från hultsfred kommit upp på pixbox, nu äre bara att invänta felicias bilder :)
www.miiiira.pixbox.se




Ajja, kan ju skriva lite om dagen också medans jag ändå är inne hära. Idag har det faktiskt inte hänt så mycket, har umgåtts med Emma och Jessica först, vi for till shell en sväng, sen kom mamma och hämtade mig, och vi for och handlade tacos på ica. Sen kom EMma och Jessica till mig, och vi kollade igenom alla filmer och bilder från hultsfred och tog det allmänt chill. Sen kom Maria också så vi for till hamn där Emma och Jessica skulle bada. Hade ingen lust alls att bada, så hoppade över det idag, tur det för dom verkade frysa så mycket! haha. Sen for jag hem, och nu sitter jag här. Började se en film, men den sög så orkade inte glo på den mera. Sitter förövrigt och lyssnar på massa gammal musik, väcker en maassa(!) gamla minnen, både bra och dåliga. Jaja, så äre.
Ska ta och börja packa lite smått också, åker på torsdag morgon och imorn orkar jag inte spendera några timmar alls till att packa känns det som. Måste ju hitta på något kul. Kanske fara till rörbäck och sola om det är fint väder? Skulle vara skönt, var ju som ett tag sen.
Ojdå, blev ändå inte så lite skrivet trots allt, men nu pallar jag inte skriva mera, ska lägga en bild bara och sen gå ut och röka.




jag, alldelens nyss.




puss.

home again!

Hellu folket!



Japp, då var man hemma igen. Kan säga att det var sjukt skönt att komma hem, men skulle gärna ha stannat längre. Hade så pass kul där så :) Sitter iallafall hära vid datorn och lyssnar på musik, halvdöd och trött fast jag har sovit hela dagen. Haha! Hes är jag också, men den smällen får man ta efter en veckas festival ;) Har kollat igenom de få bilderna jag har, och kom fram till att jag inte hade en enda bra bild, haha! Kan slänga in några bilder iallafall, men dom roligaste och bästa kommer sen då fellan kmr hem från hultsfred eftersom att hon var den enda som hade kamera ;D Hon ska ju stanna där i en vecka till hos Ida och dom :) Ajja det har iallafall vart helkul, blir nog Hultsfred 2010, och träffa alla man lärt känna därborta ;) kulkul.
Och på torsdag drar jag till finaland, till stugan i två veckor. Skönt att komma till det lite lugnare ett tag. :) Ska vara hos mormor också i några dagar, var typ ett år sen jag träffade henne sist, saknar henne! :)
jaja, lägger in några bilder, och sen ska jag ut och röka :)



hittade denhär bilden på hemsidan, haha! jag ser ganska så less ut. Detdär var på tisdagen då vi hade kommit fram tror jag?






jag på bussen :)






paus vid högakustenbron :)





grannar på andra sidan av diket :)





promoe :)





smk, så jävla sjukt konsert. Dom sprang nakna på scenen och det var värsta moshpitringen(stavning?) i mitten av folkmassan som Erica och Felicia vart nermatade i haha! :)




gulagubben! haha :D






folk på campet, och fellan ;D

jaja nu orkar jag inte lägga in fler bilder hära, kmr in på pixbox sen :)

13 timmar tills vi far!

Mjoo, nu äre nära! ;) Har varit helt hyper hela kvällen, men nu börja jag faktiskt känna mig trött. vilket är bra eftersom att jag måste stiga upp ganska tidigt imorn. Det är kring 13 timmar tills bussen far från töre till skellefte, och sen tar vi festivalbussen därifrån som går klockan 6. Ajja, massor med bilder kmr in sen, det kan jag lova!!! :D
Nu ska jag gå och ta mig nå mat, och sen sova.
Puss på er, ha det så kul alla ni som stannar hemma medans vi åker iväg och har det skitskojj! ;)

11.4 grader ute! ;s

Hellu bloggen,.



Alltså vart förvann den härliga värmen? Som det står i rubriken så är det bara 11 grader ute, plus att det duggregnar lite då och då. Sjukt irriterande!
Och nu äre ju bara 2 dagar kvar tills vi åker. Vi åker på måndag morgon. Längtar sååå mkt! Vi kmr ha så kul ;D
Har packat klart väskan, i klädväg iallafall. Sminket och resten av hygiengrejjerna slänger jag in i väskan på måndag, då jag vaknar. Alltså kommer bryta ryggen, den väger typ 95488 kg. jja, nog om det.
Igår var jag i lule. Med mammsi, felicia, emma och maria. Plus erica som vi mötte upp på stan. Först gick jag runt med mamma och sen när hon hade köpt de jag ville ha så for hon till storheden, och jag mötte upp dom andra. Köpte ett linne, en tunika (skitsnygg!), smink, diadem, underkläder och lite annat krimskrams till hultsfred.
Ikväll händer de nog inget speciellt tror jag, mamma och markus for till kalix för att köpa en campingstol till mig. Hoppas det finns, så jag slipper sitta på marken, haha! Tror jag ska dra mig till emma en sväng på nåt tag. Får se om jag orkar..
jaja, nu ska jag sluta att skriva massa ointressanta saker och slänga in några bilder från den senaste tiden.



på stan igår, haha jagvet att jag är mongo!






hahah, så jävla ful väska. Ahja, den är inte klar packad ännu, så kmr bli ännu tyngre än nu, lid med mig!





bild på mig från igår.




felicia på hamn för några dagar sen.

jaja orkar inte ladda upp mera nu.
xx


RSS 2.0