onödigt inlägg...

Jaa... Nu är jag här och skriver igen. Det går ganska(läs mycket) segt för mig på bloggfronten.. Aja skriver ju nu iaf!

Idag är det söndag, farsdag dessutom. Blir massa fika sen. Mamma har gjort tårta, bullar och nån tigerkaka. Dessutom ska jag gå iväg och baka snart, det blir Evves SJUKT GODA jordgubbspaj! Får inte nog av den! Mmmumma!!

Ja vad mer då? Nu är det ju vinter och kallt (sist jag skrev var på sommarlovet), känns faktiskt helt okej. Älskar att se ut på snön, det är så mysigt. Faast jag vet att jag kommer bli sjukligt less på snön snart och bara längta till sommarn, somvanligt.

Jobbandet gick bra, tjänade in bra med pengar under domdär 5 veckorna!! ;D Men sliten var jag..
Skolan har börjat gå bättre igen, gick ju inte så värst bra medans jag jobbade hah! Men går ju ut på praktik på tisdag. Har praktik tis ons och tors, ganska skönt. Ska va på Källan, en restaurang/hotell här i Töre. Verkar faktiskt vara ett riktigt fint och bra ställe. Då jag var dit var alla trevliga och glada så det är ett +!

Jag har dessutom blivit mörkhårig igen. Ovanligt va? njaaa!
Men denna gången är det faktiskt rött! Eller det skiftar ganska mycket i rött iaf. Har bara haft i en toning så det har ju försvunnit gaanska så mycket. Och lugg har jag dessutom klippt. MEN JAG ÄR SÅ SJUKT LESS PÅ DEN. Ångrar mig somfan, aja den växer ju ut fort haha :D
Nääe seriöst, slänger in nån bild. Sen måste jag väcka sötnosen som ligger och snarkar i sängen fortf, och sen blir det att bakaaaa! PUSSCIAO



Vännerna betyder allt! Glöm aldrig det! <3


RSS 2.0