umeååå today :)

hellu alla söta!


Var som ett gaaanska så bra tag sen jag skrev! Men somsagt, det är ju sommar nu så sitter nästan aldrig mera vid datorn, typ 2 ggr i veckan högst. Det är bra det :)
Jaja sitter iaf på lektion, eller.. vi har no men vi är i datasalen och jobbar, haha. Som det står i rubriken så ska vi till umeå idag. Ted ringde igår typ kring 11 och frågade om jag ville komma med dit, det är ju brännbollsyra så det blir att jag och erica åker med! kul som fan, Vi är då minst 20 pers från töre som ska fara så det blir kul, känns bara lite konstigt eftersom att jag och erica är yngst haha :) Kommer bli rätt så stressigt kan jag då tänka mig, eftersom att jag inte ens har hunnit packa eller nåt, och vi typ ska fara direkt jag och erica kmr hem från skolan. Jobbigt men kul! Ahja, nu ska jag göra nåt annat och inte skriva ett alltför långt inlägg.. Bilder åsånt lär komma in på bloggen på söndag då jag kmr hem :)



pusspuss! ;)

mot det ljusa


helluu cuties!


Usch vilken hemsk hosta jag har,  haha marcus kom just in på rummet och skällde ut mig eftersom att jag hostar så högt! puckot dära, måste man så måste man. jaa, slingade håret idag också, och blev INTE nöjd över resultatet, men blir att slinga imorn igen, ska ju nämligen bli blond igen, som jag har vart varenda sommar nu ;) som en viss person sa, brunett på vintern, blondin på sommaren :) haha! Ahja, imorn äre då fredag fyfan så jävla skönt med helg. Och veckorna bara flyger förbi känns det som, var ju valborg nyss? Det är inte länge kvar av skolan heller, några få veckor. Längtar såå till att slippa äckelmanhem. Hemska skola!
Senså i juli blire jue hultsfred med Erica och Felicia, längtar sjukt mkt, kulkulkul!
jaja nu ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt, skola imorgon - fredag = 8 lektioner. ja, jobbigt att gå i våran klass.
jaja slänger in några bilder sen ska jag borsta tänderna och sussa ;)


        sommaren 08                       sommaren 07               sommaren 06



hehe fina bilder, eller så inte :) jaja nu ska jag sova, puss på er!

grattis mamma! <3

helluu!



ett tag sen jag skrev, men har faktiskt inte orkat skriva. Har no nu iallafall, vi ska välja nåt ämne att skriva om (biologi).
Funderar på att skriva om hundar, men får se hur det blir. Kan börja berätta lite kort om helgens festligheter haha


Torsdag (valborg) ; började med att vi for till brasan och kollade när dom t'ände den, brukar som vara en tradition :) Senså for vi och åkte bil en sväng runt byn, sen hamnade vi hos ted och satt dära ett tag. Efter nån timma åkte vi mot Kalix. Väl framme dära drog vi på fest men domhöll på att slänga ut massa folk därifrån som dom inte kände och vi fick inte heller vara dära så då drog vi mot nästa party, var ganska kul dära, va där i några timmar och sen for vi mot sangis för att hämta upp nån, sen for vi tillbaka till kalix och sen till lule. Helt kul kväll, kom hem kring 4 tror jag det var.

Fredag (1 maj Felicias födelsedag) ; vaknade ganska sent på fredagen, så steg direkt upp och började fixa mig, kring 6 drog vi till fellan för att äta middag. riktigt jävla gott var det! fläskfilé och vitlökskroketter. <3 haha, ahja sen var vi på riktigit flumhumör och gjorde massa elakheter ute på byn. hahah! Ahja, sen efter nån timma åkte vi till lule, snurrade runt och hade det allmänt trevligt bara. Kom hem, gick och la mig direkt haha!

Lördag (pitecruising) ; blev väckt klockan halv 9!!!! och kunde inte somna om sen, så blev massa filmtittande och chillande hela morgonen, sen på eftermiddan började jag fixa mig inför kvällen, sen kring 7 kanske det var började vi åka mot piteå efter en massa svammel, bilen hade gått sönder men dom fixade den, tur annars hade vi fått åka dit med ett äckel ;) haha! Ahja, i pite var det då ett jävla ös, var skitmkt folk åde. Kulkul! dock så var det ju inte lika kul som förra året, ellerhur fellan? ;D haha ahja.

Och på söndagen kmr jag faktiskt inte ihåg vad jag gjorde, kan inte ha hänt nåt kul ;)

jaja nu ska jag bara säga
grattis till min söta mamma som fyller år idag!:)
och nu ska jag logga ut och göra lite nytta på no;n så tommy inte dödar mig :D haha

pusspuss!

RSS 2.0