födelsedagsfirande!

Hej alla söta!



Kom hem alldelens nyss. Har varit i siknäs en sväng med en massa och hälsat på maria. Kan iallafall börja med att berätta vad vi har gjort idag!
Dagen började med att jag vaknade och steg upp kring 11, Gick ut och stekte i solen i nån timma, var ju så jävla härligt väder idag! ajja, sen kring 1 duschade jag och började fixa mig. Därikring 5 kom alla 5 tjejerna hem till mig och vi började laga mat, blev tacos. Sjukt gott var det. Sen började vi dricka lite smått, spelade kubb och lite andra grejer och hade det allmänt kul. Kring halv 11 for vi till bergdahls och kollade läget dära. Var typ dött dära så då for vi ner till hamn och bada. Eller dom andra badade men jag orkade inte, var faktiskt nära där ett tag men hade inga grejer med mig så de sket ju sig. Senså for alla hem, och jag satt mig vid datorn. Kvällen började riktigt roligt men sen var det inte allt för kul. Ajja, morgondagen blir väl bättre :)
Slänger in några bilder sen ska jag ta och lägga mig i sängen och sova!





haha jag försökte få med akita på en fin bild men de gick inte så värst bra :)




Erica, jag och Fellan :)





Alla vi tjejer + en Akita hah :)





ganska bruna ben har man väl fått efter två dagar på stranden?





jag, nyss.



Ahja nu ska jag gå och borsta tänderna och sen sova. Puss på er.

steek idag igen!

hallå!




Yepp, vart stek i rörbäck idag igen. Var faktiskt inte lika varmt idag, blåste som fasen + att det var kallare i havet idag också. Eller kändes som det iallafall. VI körde iallafall vespa dit, jag och Emma. Åså åkte Erica och Jessica.
Har då bränt mig som fan idag med, är helt röd i ansiktet och på ryggen. Ont som fan göre, men har smörjt in mig med kylbalsam + aftersun så tror de blir bra sen ändå :) Ajja, sen när vi kom till töre var jag hemma ett tag, sen for ja å en massa folk till rasmus och såg film,  the lake house tror jag den hette. Riktigt jävla bra film faktiskt! Sen dirr när den var slut åkte ja hem å nu sitter jag här och tar det allmänt chill!
Och imorn blir de party, eftersom att jag fyllde år i tisdags. Så vi ska fira mig här hemma, äta middag, dricka osv. Sen blir det nog att fara vidare men vart vet vi inte ännu :)

Senså äre ju bara 10, eller 9 dagar nu eftersom att klockan är över 12 ;) haha men de är 9 dagar kvar tills vi åker till hultsfred! Fan vad jag längtar. Har lärt känna massa folk som ska dit osv dessutom så det känns bra det med.
Ajja, nu ska jag gå ut och röka och sen blir det nog sängen, är trött och ska upp hyfsat tidigt imorn såå :)

Pussis!




www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5432546.ab

Michael Jackson dog precis dessutom, för er som inte visste det.


härlig dag!

HELLU!'



Alltså seriöst, fan va härlig dag idag alltså! Dagen började med att jag vaknade kring 9 av att solen lös in genom fönstrena. Steg upp dirr eftersom att jag, erica, emma och felicia skulle till rörbäck. Så kring 11 for vi och har varit där tills klockan 5 typ. Sjukt jävla skönt! Och kul har vi då haft haha :)
slänger in några bilder sen ska jag gå och äta lite maat.




Erica äter medans jag ligger och steeker ;D


Erica, Emma jag och Fellan. hopppaa :)



Erica, Emma jag och Felicia :)



sista bilden blir på miggg, haha!


nu ska jag drao puss :)





födelsedag :)

Hellu!


Haha, alltså. Var som ett gaaanska så bra tag sen jag skrev. men har helt enkelt inte orkat.
Sitter iallafall hos Emma nu, vi ska typ spela gh eller nåt, sjukt länge sen jag spelade det!
Aja, fyller ju år idag också, har fått massa pengar och lite annat krimskrams. haha! Och dessutom är det ju inte länge kvar tills hultsfred, fan vad jag längtar. Vi kmr ha såå kul Felicia och Erica ;D
Jaja, nu ska jag inte sitta här och skriva och vara tråkig mera, bilder åsånt från ume finns på pixbox btw! Har inte orkat lägga in bilder därifrån som jag skrev i inlägget innan :) haha. jajaaaaaa, kolla där iaf, www.miiiira.pixbox.se


kanske skriver senare :) puss

RSS 2.0