finland imorgon :)

Helluu, igen!



Jag uppdaterar igen, men det är endast för att jag bara skulle säga att jag åker till finland imorgon. Till min älskade lilla mormor med mamma :) Senså ska vi till mammas syster i Ranua också. Skitlänge sen jag träffade alla mina kusiner. Dom är 10 st barn i familjen (och ja, jag är seriös) Dock så bor ju inte alla kvar men dom 6 yngsta.  Kommer hem på söndag eller måndag. Vet inte ännu när mamma hade tänkt sig att vi skulle åka hemåt. Ahja, jag hinner nog mest troligt inte skriva nåt mer innan det eftersom att vi åker dirr imorn efter skolan :)

Ha det kul, antar att de flesta åker till boden på cruisingen..

Pussis!

No time to think of consequences

halåååå!

gosh så trött jag är, fast jag har sovit i drygt två timmar (?). Jaja..
Imorgon börjar allvaret, första skoldagen då vi ska ha riktiga lektioner, matte, svenska och engelska.. Dock så har vi sovmorgon till halv 11, sjukt skönt. och slutar kvart över två om jag minns rätt! Idag har vi dessutom vart i köket hela dan, lagat mat och bakat som vi sen åt tsm med 3;orna i restaurangen, gott var det =)
Jaja nu sitter jag och leker lite i camen, tar fula bilder och sitter och skrattar för mig själv. kul liv =) Ska gå ut och röka en snabbis, kanske skriver senare :) Pussssss



erica, sanna och jessica idag på skolan haha ;D





kläderrr! ;D

Helluu, nu sitter jag här igen.. Har just klickat hem lite kläder från gina, dom kommer väl på torsdag antar jag. Alltid lika kul med nya kläder :) Börjar faktiskt bli lite trött, konstigt nog. Tur det! Bussen går 06.35 till skolan såå. Jajja, nu ska jag bara gå och fixa grejerna till imorgon (vi ska ju ut till skogen imorn) och sen ta mig en dusch och sova :)

hellu!

jaja, ytterligare en dag jag har sovit i flera timmar sen jag kom hem från skolan, undra hur det här kommer sluta? Dessutom om vi ska börja jobba snart också Erica? =) Får ju se..
Fick tyvärr inte lägenheten som jag hade mejlat på.. Men nu har jag bokat 2 via lulebo och en till via nåt annat grejs, så får väl hoppas på det bästa, nångång får jag ju lägenhet iallafall, skulle bara vara sjukt skönt om jag fick det fort! :)
Idag fick vi vara i köket och kolla runt lite, och så fick vi våra kökkläder! hahah! Skit snyggt, verkligen! Schemat fick vi också, riktigt bra schema faktiskt, hyffsat korta dagar och sovmorgon till halv 11 på fredagar. Skönt!
och imorgon ska vi till skogen med HR1A, tråkigt men våran mentor sa att det var ytterst viktigt att vi kommer så då äre väl bara att fara.. Kanske blir trevligt ändå, vet ej. Ahja, nu ska jag gå ut och röka och sen göra nå nytta istället för att sitta här och dega. pusss!





igår innan skolan.

hangover.

Jupp, godmorgon på er alla!
Jag har världens huvudvärk, mår illa lite då och då också. Usch, inte bra att gå och lägga sig när man är full fortfarande. Igår skulle vi ju egentligen till pite på cruisingen, men det blev inget utav det så jag for till fellan och vi hade förfest på två, kul faktiskt =) Senså mötte vi upp rasmus, chrille och emil och gick till lundqvist. Var värre dött där, men vi satt väl där i typ en halvtimma och sen kom therese och jessica och hämtade oss och körde oss till Böle, var ju pub där. hah! Det var faktiskt mycket folk dära, vi var där ett ganska bra tag och sen for vi till töre, sen till böle igen, och sen hem., Kan då säga att jag somnade dirr, hah!
Ajja, nu ska jag gå ut och röka och sen äta nånting, om jag nu får i mig något ;p

bisous

hahaha, mongo!

HAHAH, min nya dator har skitsnygga inställningar till camen ;)




var ju som ett tag sen...

jag uppdaterade, svar ja!


Har hänt en massa sen jag uppdaterade sist, Fast nu har jag helt enkelt inte orken för att skriva upp allt. Ska bara berätta lite snabbt om vad som händer ikväll osv, senså lägga upp några bilder från de senaste veckorna.

Ikväll blifr det mest troligt party i pite, är ju cruising ikväll! Har fixat klart mig iallafall så nu inväntar jag bara maten och sen far jag väl säkert till felicia eller något. Och på måndag är det skolaa! KUL med ny skola och gymnasie faktiskt! =) Tro det eller ej.. Får ju se hur det går att stiga upp. Har som vaknat mellan 12 och 3 hela sommarlovet. jaja, nu ska jag ladda upp några bilder, enjoy!










 Mer bilder finns på pixbox, www.miiiira.pixbox.se
puss!

RSS 2.0